Mijn vakantie staat voor de deur. Binnenkort vertrek ik naar Sardinië. En wat neem ik mee? Behalve een volle koffer (vrouwen staan bekend dat ze meestal te veel meenemen; ik ben zo iemand😉)?

Terugkijkend naar afgelopen half jaar, neem ik mee:

Een positief gevoel, zowel zakelijk als privé. Waarin ik weer mooie nieuwe mensen heb mogen leren kennen. En bestaande contacten weer net iets meer of beter. Sommige vriendschappen net iets te weinig aandacht hebben gekregen; hierin zit meteen een voornemen voor het 2e half jaar om hier bewust meer tijd voor vrij te maken.

Een 1e nieuwsbrief die in maart jl is verschenen, na de lancering van mijn nieuwe website (de 3e in de afgelopen 17 jaar) eind december. Trots daarop en tegelijkertijd bewust van alle uitdagingen die erbij horen om het “levend” te houden.

Een landingspagina die in mei jl de lucht is in gegaan, om de jarenlange samenwerking met Geeke Booij meer te promoten. En vanuit die samenwerking ook een paar mooie trajecten die we afgelopen half jaar weer hebben mogen doen.

Klantverhalen vanuit mijn eigen bedrijf die in gedachten meegaan. Om enkele voorbeelden te noemen:
o Een man die besluit om op 57-jarige leeftijd een overstap te maken naar een totaal andere functie en branche, omdat hij meer werkplezier wil. Super spannend, en ja, een stukje minder salaris. Hoe moedig!
o Een jonge dame, die zich graag wil ontwikkelen in haar functie en persoonlijk steviger wil worden. Prachtig hoe kwetsbaarheid, leergierigheid en humor in dit coachingstraject samen komen!
o Een dame die stoeide met de combinatie van een eigen bedrijf en een parttime baan bij een werkgever. En tijdens het coachingstraject al keuzes gaat maken waardoor ze meer rust en balans terug vindt en uit beiden weer meer plezier haalt.
o Een mooie doorlopende opdracht rondom de implementatie van het thema Leren en ontwikkelen waarin we samen met de organisatie optrekken wat de best passende methode is.

voldoening, energie en inspiratie van zowel mijn coachees als opdrachtgevers

Kortom:

Ik ga op vakantie en neem mee: voldoening, energie en inspiratie van zowel mijn coachees als opdrachtgevers. Inzichten over uitdagingen waar organisaties en medewerkers mee te maken hebben in deze maatschappij en arbeidsmarkt. Al dat “stof” laat ik eens indalen, ga genieten van mijn vakantie in de wetenschap dat daarna weer veel mooie uitdagingen op mijn pad komen waar ik nu al naar uitkijk.

Wat neem jij mee van afgelopen half jaar? En hoe kijk jij naar voren? Sta je daar wel eens bij stil? Een vakantie- en zomerperiode lenen zich bij uitstek daarvoor. Probeer maar eens.
Ik ga afschakelen, inpakken, rits dicht. Genieten en tot later!