Vakantieperiode! Iedereen vult het anders in. Na 17 jaar werkervaring in dit vakgebied, weet ik dat veel mensen deze periode óók stil staan bij hun werk en loopbaan. Daarover schreef ik al eerder.

De aanleiding hiervoor is verschillend. Vragen die dan op komen. Wat wil ik eigenlijk? Ben ik nog gelukkig in mijn werk? Is dit het wel? Misschien wil ik iets anders, maar wat dan?

Herken jij bij jezelf deze vragen ook en wil je hier mee aan de slag?

Om te ontdekken wat je wilt met je loopbaan, is het belangrijk dat je eerst goed weet wie je bent en wat jij belangrijk vindt. Zonder dat, is het lastig zoeken. Komt jouw verhaal minder krachtig over en kunnen anderen je ook niet helpen in je zoektocht.

Hiervoor heb ik een leuk aanbod

Met behulp van de TalentMotivatieAnalyse (TMA) krijg jij meer inzicht in wat jouw drijft en motiveert, waar je behoefte zit en wat je talenten zijn. Wat jouw ontwikkelpotentieel is en in welke omgeving jij het beste tot je recht komt.

Wat houdt het in?

  • Telefonische of live intake van 30-45 minuten
  • Online (TMA) vragenlijst maken
  • Terugkoppeling van de resultaten in een persoonlijk gesprek van 2 uur, inclusief een uitgebreide rapportage en een jaar lang toegang tot een portal met veel extra informatie en ontwikkeltips
  • 1 uur coaching live of online om samen alles op een rij te zetten hoe jij hier vervolg aan kunt geven

Normaal is de prijs hiervan (TMA inclusief 4 uur coaching) € 585,00 excl. BTW. In de periode van 1 juli-1 september 2023 bied ik dit aan voor € 495,00 excl. BTW.

Mensen die de TMA gemaakt hebben, zijn verrast over de uitkomsten. “Spijker op de kop, een goed beeld van wie ik in kern ben” zeggen ze vaak. En daarmee geeft de TMA hen zelfvertrouwen, inzicht en houvast voor verdere ontwikkeling als mens en professional.

Spijker op de kop, een goed beeld van wie ik in kern ben

En ben je leidinggevende of een HR-professional en heb je een medewerker voor ogen die hiermee geholpen is, dan kan dat natuurlijk ook.

Aarzel niet en meld je medewerker aan.

Neem contact op als je van dit zomeraanbod gebruik wilt maken

info@bewustloopbaanadvies.nl of volg deze link