Maak minder goed functioneren van medewerkers bespreekbaar.

Biedt ze de helpende hand door persoonlijke coaching.

Vergroot het rendement maar ook hun werkplezier.

Gebrek aan aandacht voor werknemers die onvoldoende functioneren heeft altijd gevolgen voor de organisatie. Onnodige kosten, kwaliteitsverlies, tegenvallende bedrijfsresultaten of ontevreden klanten kunnen zomaar een gevolg zijn. Dat komt de samenwerking en werksfeer ook niet ten goede. Medewerkers die niet goed functioneren, zitten soms ook niet lekker in hun vel. Hulp vragen is echter niet het eerste wat ze doen. Persoonlijke coaching levert hierin een belangrijke bijdrage en komt ten goede aan mens én organisatie.

  • De oorzaak van minder goed functioneren boven tafel krijgen, is van cruciaal belang.

  • Persoonlijke coaching helpt medewerkers in zulke situaties te ontdekken wat ze nodig hebben, en zelf kunnen doen, om het functioneren te verbeteren.

  • Het ontwikkelen van de gevraagde competenties met behulp van coaching vergroot het rendement, de inzetbaarheid én het werkplezier van medewerkers.

Bewust Loopbaanadvies en Coaching gunt organisaties tevreden medewerkers, die in staat zijn hun werk goed uit te voeren. Medewerkers die goed presteren, leveren rendement op voor de organisatie en krijgen zelf voldoening van hun inzet. Aandacht voor medewerkers, die (tijdelijk) wat minder goed functioneren, is van groot belang.

Tijdens een coachingstraject bij Bewust Loopbaanadvies en Coaching komen medewerkers er achter waar het wringt en wat hiervan de oorzaak is. In overleg met de werkgever stellen we een verbeterplan op en gaan we gericht aan de slag om het functioneren te verbeteren.

beter functioneren, happy leavers, outplacement, loopbaanperspectief

Op weg naar beter functioneren

Gezamenlijk onderzoeken we het probleem, de oorzaak en de ontwikkelvraag.
We formuleren samen een reëel ontwikkeldoel en betrekken de organisatie bij het opstellen van een verbeterplan.
Middels persoonlijke coaching werken we met de medewerker aan die competenties waardoor iemand weer beter gaat functioneren.
Beter functioneren
beter functioneren, loopbaanperspectief

Verbeteren doe je samen

Bewust Loopbaanadvies en Coaching weet hoe belangrijk het is voor organisaties dat medewerkers goed functioneren en in hun werk tot hun recht komen. Dat genereert immers werkplezier en voldoening bij je medewerkers.
Als het bij een medewerker even niet loopt, dan is dat lastig voor een organisatie, maar ook vervelend voor de medewerker zelf. Belangrijk is dat een medewerker daarbij tijdig geholpen wordt.

Bewust Loopbaanadvies en Coaching adviseert altijd eerst de oorzaak te achterhalen om daarna gericht te kunnen coachen. Bij het bepalen van een verbetertraject betrekt Bewust Loopbaanadvies en Coaching ook altijd de organisatie zelf. In een driegesprek maken we gezamenlijk een plan dat moet leiden tot beter functioneren en meer werkplezier voor de medewerker. Dit gaat leiden tot meer rendement voor de organisatie.

Ontdek wat ik voor de organisatie kan betekenen voor medewerkers die minder goed functioneren.

Wil je op de hoogte blijven van onze dienstverlening, schrijf je dan in voor de kwartaalnieuwsbrief.