Meer regie over jouw loopbaan.

Groeien en jezelf ontwikkelen vind je belangrijk. Je wilt weer blij worden van je werk. Je overweegt een volgende stap te zetten in je loopbaan.

Meer voldoening van je werk.

We onderzoeken waar je energie van krijgt en wat belangrijk is in je werk, waardoor je kunt bijdragen.

Onderzoek wat écht bij je past.

Je wilt ertoe doen. Een keuze maken. Hoe pak je dat aan? Laat je ondersteunen door een loopbaancoach, geef vorm aan jouw toekomst.

Vastlopen in je werk, dat wil je toch niet

Werk bepaalt een groot deel van je leven. Toch zonde, als je van je werk geen energie krijgt of verveeld raakt, omdat je onvoldoende uitgedaagd wordt. Je wilt immers als mens er toe doen en met werkplezier kunnen bijdragen. Mis je dat, dan is de kans groot dat je ongemotiveerd raakt, niet lekker in je vel zit, prikkelbaar of cynisch wordt. En in het ergste geval ziek.

  • Door een loopbaantraject word je meer bewust van jezelf en wat belangrijk voor je is in je werk.

  • Je ontdekt waar je kracht ligt, wat je motiveert en waar voor jou kansen liggen in de huidige arbeidsmarkt.

  • Een traject helpt bij het maken van keuzes en het zetten van stappen naar meer werkgeluk. Zo neem je regie over je eigen loopbaan.

Jacqueline Gielen, aangenaam!

Ruim 30 jaar werk ik in het vakgebied van mens-werk-gezondheid. Sinds 2007 in de rol van loopbaanadviseur. Honderden mensen heb ik begeleid naar een volgende stap in hun loopbaan. Ik zie wat het met mensen doet als ze vastlopen in hun baan of geen uitdaging meer voelen. Ze gaan met steeds minder plezier naar hun werk. Hoe fijn is het te zien, ook voor mij, als mensen weer ontdekken waar hun kracht en energie zit en daarmee aan de slag kunnen gaan. Dat ze voor zichzelf kiezen en stappen zetten om hun loopbaan een positieve wending te geven. Als loopbaancoach wil ik hier aan bijdragen. Dat kan alleen als ik ook mijn vak bijhoud en actuele kennis van de arbeidsmarkt heb. Dit doe ik door het volgen van bijscholingen en intervisie. Ik ben NOLOC gecertificeerd en hanteer de geldende gedragscode.

jacqueline, loopbaancoaching

In 3 stappen naar een realistisch loopbaanperspectief

Een loopbaantraject begint met een terugblik op je loopbaan. We kijken naar de keuzes die je hebt gemaakt en wat ze je hebben opgeleverd.
Een volgende stap is onderzoeken wie je bent, wat je kunt, wat je graag wilt en waar je energie van krijgt. Jouw antwoorden zijn belangrijk voor de volgende stap.
In de laatste fase van het traject komt alles bij elkaar, maken we een realistisch loopbaanperspectief en een plan hoe je daar invulling aan kunt geven.
Loopbaancoaching, aandacht

Ontdekken waar je kracht en ambitie zit

Vanuit Bewust Loopbaanadvies en Coaching help ik jou op zoek te gaan naar meer werkplezier. Door samen te onderzoeken waar je kracht zit, waar je blij van wordt en wat je ambities zijn. Zodat je (nieuwe) keuzes leert maken voor jouw next step. Werk waarvan jij meer energie krijgt, en waarin je weer uitgedaagd wordt. Werk waarvan jij het gevoel hebt dat je er toe doet en dat je een bijdrage levert. Dat is wat we toch allemaal willen?

Ik heb veel mensen ontmoet die te weinig voldoening uit hun werk haalden en die daarin iets wilden veranderen. Met de stapsgewijze aanpak in het loopbaantraject help ik om vol overtuiging te kiezen voor jezelf en toekomstkeuzes te maken. Een loopbaantraject bij Bewust Loopbaanadvies en Coaching levert je nog meer op! Je bent je meer bewust van het belang om zelf de regie te houden in je loopbaan. Ook in de toekomst.

Loopbaancoaching, talentontwikkeling
Misschien is een gratis kennismakingsgesprek voor jou nog te vroeg. Schrijf je in voor de kwartaalnieuwsbrief zodat je meer kunt lezen over onze dienstverlening. Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen die mijn begeleiding hebben ervaren? Klik hier.