Grenzen kunnen aangeven is opkomen voor jezelf.

Maak problemen bespreekbaar en stel de hulpvraag.

Hervind persoonlijke balans en kom in je kracht.

Omgaan met uitdagingen en veranderingen vind je niet altijd even makkelijk. Dat bespreekbaar maken is soms best lastig. Grenzen aangeven gaat je moeilijk af. Je voelt je onbegrepen of niet gehoord op je werk. Je houdt (te)veel ballen in de lucht waardoor je stress en druk ervaart. Als je niets doet, werkt het verstikkend en je gaat vaak ongewild minder goed functioneren. Daar wordt je niet gelukkig van en heeft niemand baat bij.

Je komt er zelf niet uit? Een persoonlijke coach kan je hier goed bij helpen.

  • Door persoonlijke coaching ontdek je de oorzaak van je probleem waar je tegenaan loopt.

  • Je wilt hier niet langer mee rondlopen en zoekt een oplossing hiervoor.

  • Je komt in je kracht, staat weer steviger en ervaart weer meer werkplezier. Vergelijkbare situaties zie je voortaan eerder aankomen waardoor je effectiever kunt reageren.

Je wilt graag lekker functioneren, goed in je vel zitten en iets betekenen voor de organisatie waar je werkt. Met plezier kunnen werken en uitdagingen of veranderingen vol vertrouwen kunnen oppakken. Soms lukt dat niet. Ergens schuurt het en dat houdt je bezig. Je wilt hiermee aan de slag. Begrijp ik je goed?

In de afgelopen 30 jaar, werkzaam in het vakgebied van mens-werk-gezondheid, ontmoette ik veel mensen met vergelijkbare vragen. Ik weet inmiddels hoe belangrijk het is om eerst tot de kern van het probleem te komen en niet direct oplossingen te bedenken. Door met jou vanuit verschillende invalshoeken naar je uitdaging te kijken, ontdekken we waar jij zelf invloed kunt uitoefenen en hoe je (werk)omgeving jou daarbij kan helpen. Zo helpt persoonlijke coaching jou om tot een voor jou passende aanpak te komen die je ook voor de toekomst verder brengt.

persoonlijke coaching

Kom in je kracht, haal meer plezier uit je werk

In een kennismakingsgesprek staan we stil bij je probleem en hoe je dit ervaart.
Daarna komen we tot de kern door de oorzaak te achterhalen en te ontdekken wat voor jou werkt om er beter mee om te kunnen gaan.
Gerichte persoonlijke coaching helpt je om daar invulling aan te geven en weer met plezier te kunnen werken.
persoonlijke coaching
jacqueline, loopbaancoaching

Vanuit verschillende invalshoeken kijken we naar je hulpvraag

Bewust Loopbaanadvies en Coaching weet dat niemand graag blijft zitten met een probleem, ook niet in je werk. Je wordt daar namelijk niet gelukkig van. Hulp krijgen van iemand die in dergelijke situaties met je meekijkt en meedenkt is dan welkom toch? Deze hulp bied ik in de vorm van persoonlijke coaching. Mijn aanpak is erop gericht dat je uiteindelijk met meer vertrouwen en zelfbewust in staat bent je problemen of uitdagingen op te pakken. Deze niet meer uit de weg gaat maar ze bespreekbaar leert te maken. Door persoonlijke coaching leer je jezelf nog beter kennen en werk je aan jezelf, aan je eigen ontwikkeling. Je voelt je zelfverzekerder, functioneert lekkerder en ervaart minder druk of stress.

Plan een vrijblijvende kennismaking en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Misschien is een gratis kennismakingsgesprek voor jou nog te vroeg. Schrijf je in voor de kwartaalnieuwsbrief zodat je meer kunt lezen over onze dienstverlening. Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen die mijn begeleiding hebben ervaren? Klik hier.