Je het gevoel dat er meer uit je loopbaan te halen is.

Je wilt meer zicht op jouw talenten en weten hoe je deze optimaal kunt benutten.

Met voldoende uitdaging en persoonlijke ontwikkeling wordt werken nog leuker.

Als je in je werk je talenten niet kunt inzetten of deze niet de ruimte krijgen, functioneer je verre van optimaal en gaat dat uiteindelijk ook schuren.  Je komt niet tot je recht en mist daardoor uitdaging. Werk gaat meer energie kosten dan dat het je oplevert. Jij wilt daarin toch verandering brengen? Want werk doen waarin je talenten onbenut blijven, leidt op termijn tot teleurstelling en frustratie.

  • Door je talenten en drijfveren te ontdekken weet je waar je ontwikkelpotentieel zit. Hiermee kun je meer uit jezelf halen.

  • Als je jouw talent weet te benutten, haal je meer voldoening uit je werk en ervaar je meer  werkplezier.

  • Sturing geven aan je loopbaan is keuzes maken. Kijk of je huidige baan nog bij je past of dat je behoefte hebt een volgende stap.

Steeds vaker ontmoet ik mensen die op zoek zijn naar hun talenten. Dit komt meestal voort uit de innerlijke behoefte om zich verder te ontwikkelen of omdat men meer uit zichzelf wil halen. Ze willen werk doen dat van nature goed bij hen past. Want dan gaat werken als het ware ‘vanzelf’.

Op zoek gaan naar talenten van mensen is voor mij altijd een natuurlijke drive geweest. Mogen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen geeft ook mij energie en voldoening. Dit doe ik door geïnteresseerd te luisteren en inlevend, betrokken en kwaliteitsgericht te coachen. Een gevalideerde methode die ik vaak gebruik is de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Hiermee worden drijfveren en talenten in één oogopslag zichtbaar gemaakt. TMA maakt tevens inzichtelijk welke competenties in aanleg aanwezig zijn en relatief gemakkelijk te ontwikkelen. Een mooi houvast voor iedereen die zich wil ontwikkelen.

Loopbaancoaching, talentontwikkeling

In 3 stappen naar ontwikkelen en verzilveren van je talenten

In een kennismakingsgesprek staan we stil bij je hulpvraag en waarom je op zoek bent naar jouw talenten.
Met de TalentMotivatieAnalyse, kortweg TMA, ontdekken we niet alleen jouw drijfveren en talenten maar ook je ontwikkelpotentieel.
We maken een plan hoe je deze talenten kunt ontwikkelen en verzilveren in je verdere loopbaan.
talentontwikkeling
aandacht, talentontwikkeling, verzilveren van talent

Inlevend, betrokken en kwaliteitsgericht

Bewust Loopbaanadvies en Coaching weet dat veel mensen meer voldoening en uitdaging willen ervaren in hun werk en meer uit zichzelf willen halen.

Hoe belangrijk is het dan om zicht te hebben op jouw talenten en je ontwikkelpotentieel. En te weten in welke werkomgeving jij het beste tot je recht komt en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. De TMA (TalentMotivatieAnalyse) is een mooi instrument dat je daarbij kan helpen.
Geef jezelf een boost en ga op zoek hoe jij meer uitdaging en plezier uit je werk haalt. Ik kijk graag met je mee.

Wil jij meer zicht op jouw talenten en weten hoe je deze meer kunt benutten? Plan een vrijblijvende kennismaking.

Misschien is een gratis kennismakingsgesprek voor jou nog te vroeg. Schrijf je in voor de kwartaalnieuwsbrief zodat je meer kunt lezen over onze dienstverlening. Nieuwsgierig naar wat anderen zeggen die mijn begeleiding hebben ervaren? Klik hier.